Routebeschrijving

Media Park Hilversum
Mediacentrum/MC3:
Joop van den Ende plein 1
1217 WJ Hilversum

Sinds 2014 heeft het Mediacentrum een eigen straatnaam. Herkent je navigatiesysteem dit adres niet? Gebruik dan onderstaande adres (algemeen adres Media Park):
Media Park Hilversum
Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum

Met de auto naar het Mediacentrum|MC3

1. Het Mediacentrum is gelegen op het Media Park in Hilversum. Het Media Park is per auto het snelst bereikbaar vanaf de A1.

2. Komende vanaf de richting Amsterdam neemt u de afslag Laren/Hilversum.
Vanuit de richting Amersfoort volgt u de borden Hilversum-Noord en neemt u de afslag Laren/Hilversum - Noord

3. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting Hilversum. U rijdt nu op de Hilversumseweg.

4. Deze weg blijft u volgen. U rijdt de gemeente Hilversum binnen. Bij de verkeerslichten houdt u rechts aan, richting Ring (noord), Bussum, Loosdrecht. U rijdt nu op de Johannes Gerardtweg.

5. U volgt deze weg tot en met het viaduct over de spoorlijn. Direct na het viaduct gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Sumatralaan.

6. Bij de rotonde kiest u de linkerbaan en rijdt u het Media Park op. (U neemt de rotonde driekwart)

7. Sla nadat u het Media Park binnenrijdt rechtsaf het parkeerdek voor bezoekers op (Parkeerdek A).

Neem te voet uitgang 3 (achterin) en loop langs Café Bar Boon naar het Mediacentrum, waar het iMMovator kantoor gelegen is.

Bekijk de plattegrond.

Openbaar vervoer
Het Media Park ligt direct naast NS-station Hilversum Noord / Hilversum Media Park. Het Media Park is met het station verbonden door een traverse / loopbrug over het spoor, een weg en de studio's. Het Mediacentrum is gelegen recht tegenover de uitgang van de traverse op het Media Park. 

Locatie Cross Media Cafes
Let op, de locaties van de Cross Media Cafés zijn wisselend! In de meeste gevallen (tenzij uitdrukkelijk vermeld) vinden de cafés plaats in een van de studio's op het Media Park. Op de kaart kunt u zien waar diverse studio's gelegen zijn. In de meeste gevallen kunt u het beste parkeren op parkeerdek A of via station Hilversum Noord met de traverse het Media Park opkomen.